Dárek

Dárek

Anotace: Tak tohle bylo jedné slečně k narozeninám. Už nikdy nepředáno. Prostě neměla čas...

Zavři oči, lásko, obletíme celý svět.
Vyhrál jsem dva lístky na intergalaktický let.
Připoutat prosím, frkají vraníci velkého vozu,
za minutku již budem účastníci hvězdného provozu.
Čeká nás let ze Země k Polárce,
to je fantazijní dárek mojí Martince.

Otevři oči, dva zářivé korálky,
hvězdy se před námi skládaj ve vzpomínky.
Vzpomínky na lásku bláznivých milenců,
bližší jsme sobě než souhvězdí Blíženců.
Prosím ty hvězdičky ať mi tě hlídají,
ať tvoje srdíčko k jinému nedají.
Z těch lidí po námi nejvíc tě já mám rád,
ve všech zlých nocí při tobě budu stát.

Hvězdičky zmizely, přichází nový den.
To co jsi zažila nebyl jen pouhý sen.
Autor Zubr, 21.09.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na hvězdu to nebylo .Ale na jedničku to stačilo.Jestli mě chápeš.

21.11.2006 02:41:00 | leafe

Docela dobrý snový, ale přece tam něco chybí... Hledej
šmudlo, hledej

07.10.2006 20:30:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí