HOLOCAUST

HOLOCAUST

Anotace: Troška historie...

Hodně jich zabili, nikdo se nedíval
Jen úsměv na lící, z komínů popel vál

Žlutou hvězdu na kabátu mít
Jo je to úděl zlej a chce se, chce se žít

Nevinní umíraj, vinní jsou bez viny,.
ty co nejdou spálit, zahrabem do hlíny…

desítky, stovky a tisíce židů pryč
milión, dva, tři, čtyři, vždyť je to jenom kýč

svět o tom neví a blonďáčci smějí se
zatím co nevinní umíraj, bojí se

Nevinní umíraj, vinní jsou bez viny,.
ty co nejdou spálit, zahrabem do hlíny…

je to dost zlý, být Zoltán a nebo Kohn
naposled ve sprše zazní Vám smrti zvon
je to jen rajský plyn, ne smrti mámení
vyhlazen národ je, s Kainovým znamením
Autor Herbit, 22.09.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zřejmě to nebude nikdy doceněno, ale má to silný náboj

22.09.2006 18:47:00 | černočerný

příběh konce v nedohlednu
jed si přidám do vína,
snad potlačí mojí něhu
nad tím co se počíná

polibek je občas zrádný,

krůpěj jedu v úsměvu
noci někdy plivou na dny
pointy svých příběhů

22.09.2006 12:23:00 | černočerný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí