Nemocná

Nemocná

Anotace: :(((

Jsem nemocná holčička,
bolí mne v krku i hlavička.
Múza se mi vyhýbá,
prý nakazit se nenechá.
Proto vám jí posílám,pište,
ať co číst mám.

Zachvácena virem,
na pokraji smrti
drží mne básně nad vodou,
penicilinem pro mne jsou.

Musím ho brát pravidelně,
proto prosím..nezklamte mě.
Život můj ve vašich rukou leží,
vrátím vám to,až budu svěží.
Autor takova, 28.01.2005
Přečteno 551x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí