nikdy neodejdu

nikdy neodejdu

Anotace: věnováno sokolovi

Nechci aby jsme se loučily.
Abych si byla vědoma toho,
že už tě nespatřím-
usměvavého u okna stát.

Nechci uvědomit si
že tě už neuslyším
se mi smát.

Nechci aby se to stalo,
nech mě zatím o tebe
pečovat- i když ti
dávám málo
tak zatím napořád.
Autor Liduška, 22.09.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí