Srdcový král

Srdcový král

Anotace: Možná má význam jenom pro mě...

Karta s ohořelým okrajem
Leží blízko flašky od laciného vína,
Ten, kdo z ní napil se,
Si teď šťastně zpívá.

Fajn nápad v ní utopit,
Všechny své strasti
Na rány po slovech
Nejsou Žel masti.

Kdo svůj žal utopil
V laciném pití,
Lehce se usmívá
Nad podstatou bytí.

Z karty s ohořelým okrajem
Se na toho, kdo se smál,
Ztrápeně dívá
Srdcový král…
Autor Petiiiiiiiiiiik, 22.09.2006
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí