Kalich smrti

Kalich smrti

Anotace: ...

Napiji se z kalichu smrti
jedním douškem tak ukončím svůj bez bezcenný život

Napiji se z kalichu smrti
jed se mi pomalu dostává do těla

Napiji se z kalichu smrti
zrychluje se mi tep a srdce mi buší jako o závod

Napiji se z kalichu smrti
začínám se vážně bát

Napiji se z kalichu smrti
oči se mi klíží a já zahlédnu světlo na konci tunelu

Napiji se z kalichu smrti
stačím ještě říci sbohem a mé tělo klesne do hlubokého spánku ze kterého se už nikdy neprobudím
Autor Kessi, 23.09.2006
Přečteno 556x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pekne, az na to napyji - to fakt trochu bije do oci :-)

24.09.2006 12:52:00 | somewhere

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí