Vánoční balada

Vánoční balada

Anotace: :)

Kouzelná přání VÁNOČNÍ NOCI,
s půlnocí vkrádá se síla té moci.
V pokoji slabé svétélko touhy
odkáže budoucnost na večer dlouhý..

V době, kdy zazní kostelní zvon,
té chvíle mrazivé zrodí se ON.
Odvrženec rodu, levoboček zrádný,
co nadělá škodu a užitek žádný..

To dítě ze lži stvořené, ten tvor mořských očí,
dříve, než se naděje, do sporu "velkých" skočí..
Nikdo k sobě nepřimkne malý uzlík strachu,
jak by každý tušil, že je součást krachu..

I matka, jíž byla dřív, nyní v koutě sedí,
v ruce nůž krvavý, na nemluvně hledí..
MATKA, zda smím tak zvát tu proklatou paní,
zabije dítě své, pak odejde.. ZA NÍM..
Autor gaginas, 17.07.2004
Přečteno 743x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí