Rozhovor draka a drakobijce

Rozhovor draka a drakobijce

Anotace: Tak jo, je to hrozná blbost a nerada bych tím někoho pobouřila, já sama mám fantasy ráda a zejména draky a nemohla jsem si v dlouhé chvíli odpustit něco veselejšího....takže jen tak pro zasmání....D=drak R=rytíř (drakobijec) přeji pěkné počtení ^.^

R:Draku vylez rychle ven,dnes nemáš svůj šťastný den!!

D: Nevylezu, nemám nervy, na nějaký obrněný červy..

R:Říkám ti prostě vylez hned a prohlídni si naposled svět!!

D:Já říkám ať vypadneš, jinak špatně dopadneš...

R:Já se ale nebojím, to já tobě život pohnojím....

D:Jdi pryč nemám náladu, odcvrnknout tě do hradu....

R:Pojď ven hnusná příšero,nebudu čekat na šero...

D: Pěkně jsi mě namýchnul, jen abych na tebe oheň nedýchnul...

R: Nech si svoje výhružky, stejnak dostaneš do hrušky!!

R:Mě nepřepereš obludo!!

D: Vypadni ty pobudo!!

R:Bojíš se mě a ty víš, že životem zaplatíš!!

D: "Drakobijec naříká, že sežene si právníka"

D: Až provedu dračí výpad, budeš beznadějnej případ!!

R: Ja umim tai-chi, kick box, karate, tak vylez ven ty vombate!

D:Copak ti varování nestačí?! Ty ukecanej plecháči !!

R:"Tenhle drak, ten poletí, tak maximálně do smetí"

R:To je naše přísloví, co říkám každýmu dračímu oslovi!!

D: Buď zticha ty blbečku!!Rozšlapu tě na břečku!!

R:Useknu ti hlavu, ukážu jí davu!!

D:Že mám oheň bohu dík, seškvařim tě na uhlík!!

Rejža:Stop.!!!! Máte přestávku...

R:Ještě že tak, to jsou šprýmy, až mi z toho došly rýmy....jejda...pardon..

D: Dáš si se mnou čaj?!

R:Jasně...chceš ochutnat mou sváču?? Mám řízek...

D: Jéé dííík...

R:...řekl jsem ochutnat, ne sežrat....ach jo...

D: ...jéé....sorry......

Rejža:Konec přestávky!!! Klapka!Akce!!

D: Grrrrrrrrrg........pardon..
Rejža STOP!!!STOP!STOP!!!Jedem znovu!!Klapka .....aaaa...Akce!!

R:Vyprdni se na oheň, já mám opalovací krém….

D:Tak tě teda sežeru, stejně tě pak vy…….. ehm…

R:Jde tu cejtit síry pach…..Ty sis prdnul?! Začínám mít o své zdraví strach…

D:Jsi stejně nudný stále…*cvrnk* A pozdravuj pana krále!!

R:Já se zase vratim….plány tvé ti zhatim…

D:Na konec bych dodal snad jen"Konverzace z konzervou musí se brát s rezervou…"mějte tedy pěkný den!!
Autor Scalie, 24.09.2006
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluju tuhle prkotinku, je skvělá sestříííí!!!! :)

27.09.2006 21:05:00 | Shadow Cat

dokonaly:D:D:D valim se smichy po klavesnici...fakt dost husty;)

25.09.2006 21:49:00 | Ajeen

Ale jo. Jde.

25.09.2006 18:37:00 | Mácha

vyloudila úsměv a o to šlo, ne? :o)
j.c.ben

24.09.2006 20:58:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí