Hora

Hora

Anotace: Mám z Tebe jen keř růží...

Vysoká hora v mlhovém oprau se vznáší,
nahoře není už nic,
jen růžový keř v barvě krve,
který patří jen Tobě...
Tvoje tělo na tisíc kousků ho objímá,
přesto že ho už nikdy nespatříš....
Kdo určuje čas smrti,
kdo je tím nadřízeným?
.....ptám se stále a odpověd´nenacházím.
Kdo stál nad Tebou ve chvíli nejtěžší
a řekl, že ted' musíš zemřít.
měla jsem Tě v náručí, byl jsi přece u mně,
najednou jsi odešel a nezbylo nic
v mém srdci, ve mně...
Autor AAJenny, 29.01.2005
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budu plakat...!!!

21.06.2006 20:49:00 | Werewolfess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí