Příběhy

Příběhy

Anotace: cest...

Smutek,
že nedobudeš nedosažitelné
touha
po vzdáleném
a svíravý pocit úzkosti,
že ti cosi nenávratně uniká.
Štěstí,
co sladce chutná životem
a polibky
v žilách ti proudí slastné mrazení
a čekáš zas,
zklamání ti rozmazává rysy
a duše pláče,
je to krátký, zoufalý pláč
nad něčím nenaplněným,
jak přišel, tak odchází,
odsunuješ myšlenky o touze
a upíráš oči do budoucna,
to, co tě čeká
současné prázdno vyváží.
Autor Verena, 24.09.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krkolomný

24.09.2006 21:20:00 | Merde

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí