Opilec

Opilec

Anotace: jedno zamyšlení

Skoro každý dnes hledá štěstí na dně sklenky
po alkoholovém polibku mu zůstane na rtech kus rtěnky
tu rtěnku pak chce cítit znovu každý den
prožít ten její divukrásný a radostný sen

pak znovu chce do svých úst doušek alkoholu vlít
do bezvědomí bude pivo, rum, vodku a další klidně pít
jediná jeho radost je v ruce flašku mít
bez ní nedovede v opileckých snech snít

dovede takový člověk vůbec ještě cit vnímat
nebo jen opilecké písně v hospodě dovede zpívat
pak neví co je život a co je sen
nebo tohle vše je pro někoho jen další den

kdo ví zda má tohle vůbec smysl psát
nebylo by lepší se k opilcům taky dát
já v ruce sklenku alkoholu nedržím
štěstím z opilosti tak nesrším

každý má před sebou to rozhodnutí sám
jestly nechce aby mu ze života zbyl jen rám
pak odhodit tu sklenku ze svého života musí
možná se mu tahle myšlenka teď hnusí
ale je to jediná možnost jak sám sebe najít
proto by měl znovu svůj život žít začít
Autor Sirnis, 25.09.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí