My jsme ....nic

My jsme ....nic

Anotace: ...

Dva spěchající stíny
se potkávají, tváří v tvář,
nudné procedůry přicházejí,
každý den, tak nedělej, že to nečekáš.

Stovky možných triků
jak lze pravdu zastřít
a tisíc úsměvů
skrze ně můžeš lhát.

Nekonečný proud nápadů a víry
je to nepořádek
nikdo nemyslí a nikdo necítí
zábava pro svobodné,
mraky se smějí
a my jsme nic
Autor black_and_red, 25.09.2006
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné.. trošinku kostrbaté ale účel světí prostředky..

25.09.2006 15:26:00 | Herbit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí