NETOPÝR

NETOPÝR

Anotace: ona je to spíše písěň...

Jednou v noci jsem se zeptal netopýra

Co je touha, co je touha ?

A on mi sed na rameno, do ucha písk mi

Křídla pouhá, křídla pouhá


Touha křídla mít, lítat si po nebi,

V oblacích…


Prosil jsem ho netopýre, půjč mi křídla

Vrátím Ti je, hned je vrátím

S důvěrou je odepnul a podal mi je

A já jsem ulít a já se ztratil

Teď mám je já, já je mám, já je mám,

Letím sám…

Z netopýra zbyla jenom myška malá

Běhá po svých, okradená

Hodně malých myší běhá takhle světem

Mstí se lidem, že už křídla nemaj

A tak po sýpkách, po polích křídla svá

Hledají…
Autor Herbit, 25.09.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí