Bolavá srdce

Bolavá srdce

Anotace: Vyšlo to ze mně jednoho tmavého večera a nechtěla jsem to už upravovat. Tak se nezlobte

Když mraky zahalí měsíční svit,
když vítr zaskučí mlč,
a rosa vpíjí se do kůží,
strach nevkrádá se do duší,
srdcí zlomených
tváří pobledlých.

Když tma nabídne úkryt,
když ticho pohltí dotyk,
a sten dere se ven
z ran otevřených
rukou rozevřených.

Pak do prázdna upírá se zrak toho,
který ztratil svou tvář,
a mysl prodal vzpomínkám.

Nohy klopýtají za hvězdou
- letící oblohou,
s nadějí hledají úkryt,
kam by se schovaly,
a na věčný spánek si ustlaly.
Autor SadLily, 25.09.2006
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí