VZKAZ ...

VZKAZ ...

Anotace: :o)

Život je síla
Která nám tiká ve spáncích
Když ji probudíme

Život je vášeň
Která proudí naším tělem
Když se jí nebráníme

Život je krása
Která nás osvěžuje
Když nejsme slepí a hluší

Život je naděje
Která nám vrátí jiskru do oka
Když nesklouzneme do role oběti

Život je kouzelná píseň
Kterou můžeme zpívat
Nebo jí jen naslouchat ...

A PROTO

Hledejme a milujme ...

Strádejme a plačme ...

Radujme se a přemítejme o svých chybách ...

Nepromarněme však ani jedinou vteřinu našich životů !!!
Autor Beepat, 29.01.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí