Stihomam

Stihomam

Anotace: ...

Čekám na svůj soud,
do černé tmy chtějí mě uvrhnout.
Do vězení slov a duší,
co udělám, oni tuší.

Číhají na mě, strážci osudu,
možná tu budu, možná tu nebudu.
Snad ztratím se v listí stromu,
snad v tajemství starého domu.

Uteču do útrob světa,
schovám se tam do půlky léta.
Potom vystřelím se kanonem do vesmíru,
ze střechy světa, z Pamíru...
Autor seed.misulka, 25.09.2006
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

psychedelismus no...ale ta bazuka na konci mi tam moc nesedí :D

25.09.2006 21:58:00 | Jack SKunker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí