Pomník vzpomínek a činů

Pomník vzpomínek a činů

Anotace: ...

Z pozůstalosti svých vzpomínek,
sestavuji pomník svých činů.
Ční mi v duši jak věčný plamínek,
který plápolá dokud nezhynu.
Jak maják v proudu myšlenek,
zlověstně se tyčí v duši mojí,
jak čarodějný prostředek,
který rozdává pocity, které bolí.
Rozbřeskem očí se probouzí k žití,
roste a sílí s každičkým dnem,
oči mé smutně se kloní,
když myšlenky mé tlačí ven.
Jak buchar co doráží v zemi,
tancuje v mozku mém,
někdy jsem dost ponížený,
tak Bože vem si ho, vem.
Autor Ďábel sám, 25.09.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od Ďábla bych přece jen čekal něco ďábelštějšího. Nějak mne to nezaujalo, ale možná je to mea culpa. A trochu šetři dušemi (já vím, jsi Ďábel), ale přece jen čtyři duše ve dvou básničkách (ta druhá je docela dobrá) je docela dost.

26.09.2006 12:00:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí