ZAHODME SLOVA

ZAHODME SLOVA

Anotace: K čemu nám ty špatná jsou?

slova jsou jen zrnka písku ztrácející se v moři
někdy silná
někdy bez významu
někdy sladká
někdy hořká
někdy se slzamy štěstí
někdy se slzamy smutku
někdy uchvacující
někdy srdce propichující

kde jsi ty, jsou i ony
posloucháš je bez předlohy

hluboké tony
ptačí zpěv
ze slov poskládané maratony
radost i hněv

moře plné písku
moře plné slov
zaskočená láska
vykopaný hrob
míst pro smutná slova není nikdy dost

nesoucí se v květinách
voňavá a špinavá

zahoďme je se vzpomínkamy do hrobu
už nikdy nepromluví
nikdy nevyděsí
navždy utichnou

zaházená rakev pískem
zaházená rakev abecedou
nedáme jim šanci probudit se
nikdy nepovstanou
Autor Veronika Soumarová, 18.07.2004
Přečteno 834x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí