Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: já si tě najdu...jednou jo

Už nic nedokážu cítit jako dřív,
když vzali mi tě,vzali i mou duši,
tlukot mého srdce náhle ztich,
protože už necítí jak to tvé buší.
Mé tělo je bezvládné,tak jako bylo to tvé,
já stále jsem doufala,že jenom spíš,
celý den čekám příchod dalšího dne,
protože čekám,jestli se mi vrátíš.
Nevím,kde jsi,ale já to brzo objevím,
nevím,kdy tě najdu,teď nemůžu se hnout,
jen tohle mě už ale drží nad zemí...
Ten pocit,že budu tě moct zase obejmout...
Autor mosquito, 26.09.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nemít srdce z kamene tak buší jak blázen až by puklo nad krásou tvých veršů.

28.03.2007 14:03:00 | Azazen

Holka, ty mě vháníš slzy do očí..

26.09.2006 20:38:00 | petulinka :)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí