smysl života?

smysl života?

Anotace: až v hrobě poznáme život?

Ležím na dně,
v té hlíně tmavé,
světlo je ve mě,
a někdo přichází...

Má štěstí, ještě žije
nebo spíše smůlu,
jednou také shňije.

Život je pomíjivý,
jako naše vzpomínky,
člověk se divý,
nechápe tyhle manýrky.

Jednou si dole, jednou nahoře,
každý si to zkusí,
někdo se z toho vylíže,
jiný se zadusí.

Je to koloběh života,
jako té vody čisté,
jednou přijde i potopa
a všechno zmizí dočista.

Vidím červa,
zas něco ze mě ukousnout se snaží,
jsem ještě živa?
Ne, jen se cítím svěží.

Tak tu ležím
a vnímám všechno kolem sebe,
už nikdy nepoběžím
a neuvidím tebe.

Zůstávám tu sama
a něco Vám chci říct,
tenhle život tady,
je plný hořkosti a zrady.
Autor nika, 26.09.2006
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ono je dost těžký tyhle pocity popsat, ale pro mě je tohle jedinej způsob jak to jde dostat ven, jinak se v tom pak člověk pořádně plácá, co? Tak snad zas brzo budem nahoře..

27.09.2006 17:23:00 | petulinka :)

Pravda to je, ale škoda, že jsou tam hrubky, krkolomnosti a nedokonalosti...

27.09.2006 00:57:00 | Smilník

Svatá pravda

26.09.2006 21:51:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí