Noviny

Noviny

Anotace: skoro báseň

Do novín som napísala inzerát
že vymením svoj zatuchnutý charakter
za vodové farbičky
Obzerala som si ďalšie stránky
čakajúc na zmŕtvychvstanie
Do rubriky spomíname sa toho vojde veľa
sedem smutných oblakov
gorálky ohlodané časom
dva plyšové macíky
ktoré ľudia nechali v útulku
a zabudli sa vrátiť
A potom ešte šport
baletka s rozbitým kolenom
a dvaja futbalisti v tom istom nočnom klube
Do novín sa zmestí celý svet
maličký a plný komentárov
A ešte predposledná stránka
ňadrí sa z nej nahá kráska
hebká až matky plačú
vyťahané od detí
Možete si ju kúpiť
a ukázať známym
Možete si ju nalepiť na dvere od záchoda
Do novín sa zmestí celý svet
možete ho rozstrihať
a stavať leporelo
Autor Snake woman, 30.01.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí