NAŠLAPUJ

NAŠLAPUJ

Anotace: ...dávej pozor, ať nepošlapeš moje sny...

Našlapuj zlehka
šlapeš na mé sny
Promenáda po protancovaném životě
Studený pot stéká po skráních
až ke kotníkům
a zalévá moje sny solí
A země je těhotná
jak jabloň před očesáním
Tvé nohy jsou bosé
jsou dětsky bosé
Tak našlapuj zlehka
šlapeš na mé sny
Nevěř nikomu
kdo má víc než stodvacet let
A našlapuj ...
Autor Hannazka, 27.09.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aneb, když si život obuje glády...:))

27.09.2006 17:23:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí