Černá sépie

Černá sépie

Anotace: tak trochu plná škodolibosti a zlosti, kterou v sobě mám

Jako černá sépie se krajem šinu,
snad jen na chvilku si ve vašem srdci odpočinu.
Vysaju vás, vyčerpám sýpku dobré nálady,
pro zpestření svých černých chvil,
pro utvoření další záhady.

Proč to dělám, dál se budete ptát
a slza vám skane s bolestí do kapsy.
A já se zachechtám,
prostě protože jen tak chci!

Jako černá sépie plná nenávisti
se kradu vaším tělem,
jsem vaší součástí
a trochu i nepřítelem.

Cítíte, jak vás to břemeno všude tlačí
a mě se radostí blýskají dvě černé oči.
Jen trpte, jako trpí moje duše černá,
vždycky jako černý stín vám budu věrná.
Autor milenium, 27.09.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela se mi líbila, milé Milénium. Není špatný si před-
stavit, jak nás v těle za živa požírají různé choroby,
nemoci, a tak to může být i s naším vlastním svědomím,
které trápí náš mozek.

28.09.2006 21:51:00 | jehlaspichlas

Brrrrrrr bojim bojim...

27.09.2006 18:24:00 | Jahudkka

ale budeš se držet dál ode mě, žejo?!

27.09.2006 17:07:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí