Selestin,Isabel,Were GeDe Wolf.

Selestin,Isabel,Were GeDe Wolf.

Anotace: Když venku jsme nic netušíme...

Noc je den a den je noc
na tvory jako my je to moc
v noci žijem ve dne trpíme
v noci se bijem ve dne spíme

kdo ví co jsme
kdo ví jak vypadame
každy nam řekne ne!
každeho napadáme

ve dne spíme dnem je noc...
dáva nam to pravomoc
žijeme a žít budem
nejsme zarudly studem

za naše hříchy
či chovaní pýchy
mame city srdce ...hlad
však někdy padne i náš kamarad...

nikdo neví jaak od nas uteci
jsme tvorové a lovci odvěcí
přatele sme svym obětem
pro nepřatele sme podnětem

víme kdo jsme a to je hlavní
Selestin,Isabeli ostatní...
jsme co jsme a vždy budem
ve dne lidmi v noci vašim přeludem ;)

(Příšerky a spol)
Autor GeD, 27.09.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Asi sis to nečetl, chybí ti diakritika, už jenom z úcty k J.A.Komenskému ji tam dávej, což je obvyklejší u chlapců a mužů (proto píšu nečetl, pokud jsi dívka, tak se omlouvám). Dílo bylo na tebe moc dlouhé, nezvládl jsi stejné tempo po celou dobu, ani rytmika se mi nezdála... Poezie je ale hlavně na vyvolání pocitů. Ovšem ani tady bys neuspěl.

04.01.2007 20:57:00 | Václav Zoubek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí