Fantasie

Fantasie

Anotace: náladová

Fantasie

A když zavřeš oči, uvidíš
svět, svět a světlo...

a když zavřeš oči, vzlétneš
v oblohu, vstříc slunci...

a když zavřeš oči, uslyšíš
uslyšíš krásný zvuk ticha...

a když otevřeš oči...
Autor Bask, 27.09.2006
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeee, tohle se mi líbí, ten otevřenej konec...hm...dobréé

27.09.2006 21:32:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí