ON

ON

Anotace: hmm kazdi si myslete co chcete

Mám chut znovu žít,
chtěla sem si život vzít.
Zrozena láskou,
něhou krásnou.

Kdo políbí má chladná ústa,
kdo špitne ze sem krasná?
Kdo přizná mi můj hřích,
kdo uslyší muj smích?

Snad dokaže to ten,
komu patří můj sen.
Ten co neni ani človek ani zviřě,
a co když uslyšímě?

Uteču a nevratím se,
snad me nikdo nezastihne.
Autor Issy, 28.09.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkan basen jen v tom pokračuj píšeš hezky ;) :-*

28.09.2006 06:54:00 | GeD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí