Bez názvu ...

Bez názvu ...

Anotace: Chtěla jsem jen vzlétnout ...

Rozplynuly se ponuré tóny zvonů,
utichly hlasy němoty a šum křídel
bílých vran pod mraky co krvácejí
na obloze…

Odpusťte mi mou troufalost létat,
říkali mi, ať se povznesu,
a proto teď žiju a nevnímám,
neslyším váš smích a nevidím slzy,
leč cítím je vpíjet se pod hladinu,
chtěli mi něco říct, nenašli slova,
a teď litují…

Jsem volná a prázdná,
nevrátím se, ale je mi líp beze snů,
a než se zas uvidíme,
zkuste najít a s sebou vzít ta slova,
díky nimž teď žiju
a nevnímám …
Autor MishaX, 28.09.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí líbí líbí...připomíná mi to mé rozpoložení.

09.12.2006 21:00:00 | Gwladus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí