Prosím, ještě ne...

Prosím, ještě ne...

Anotace: ...moc tě prosím, neopouštěj mě. Ještě ne.

Až si jednou budeš moct říct:
Udělala jsem, co se dalo,
Můžeš klidně odejít…

Až si jednou budeš moct říct…
- Zatím ale ne,
ještě musíš snít…

Až si jednou budeš moct říct
Tady už nic nezbývá,
Klidně si zavři oči…

Až jednou budeš mít důvod říct,
Už není důvod žít…ještě ale počkej,
Ještě se točí…

Až budeš mít dost síly k tomu říct
Žila jsem už dost dlouho…dneska ale ne,
Ještě jsem tu já…

Až budeš mít odvahu vyslovit ‚Konec‘...už nic.
Jenom si pamatuj- dokud hoří svíčka,
Nemůže být tma…
Autor Petiiiiiiiiiiik, 28.09.2006
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Děkuju vám, dost to pro mě znamená... :)

10.10.2006 19:16:00 | Petiiiiiiiiiiik

opravdu pěkné, nejvíce se mi líbí ten konec se svíčkou..

10.10.2006 18:32:00 | Majule

jako vždy, nádhera :o)Dala bych 1000, ale bohužel tahle stupnice je poněkud nižší .-)

08.10.2006 22:39:00 | vulnerable

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí