Jsi šťastná ...

Jsi šťastná ...

Anotace: ...

Jsi šťastná,
když vše vychází,
a nic co chceš ti neschází.

Jsi šťastná,
když je slunce a ne mrak,
však ne vždycky je to tak.

Jsi šťastná,
když někdo má tě rád,
a není to jen kamarád.

Jsi šťastná,
když máš pro co žít,
a nemusíš o tom pouze snít.

Jsi šťastná ...
Autor nobodi, 31.01.2005
Přečteno 1355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (24x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí