Srdce v marinádě

Srdce v marinádě

Anotace: Cosi mi to stále říká, tak jsem to dal zpátky ...

...

Rozevláté vlasy
a oči plné slz
Semknuté ruce hlazeny duší
vonící lípy v květu
Kořeny propleteny
nohama pevně semknutýma
A sucho v krku
až do bolesti

Svítání proplouvá nocí
která nikdy neskončí
Sám ve všem
poznávám se a přec
zabíjí mne
co již jsem opustil
Stávám se bumerangem
který nikdo nehodil

Tajemné kruhy v obilí
roztáčí mne v ose
nikdy nepoznané
A srdce v marinádě z lásky
čeká na svůj den
roztoužením
Zahřívám se dechem
prokřehlých vzpomínek

.. .. na lásku
Autor Pablitofracek, 28.09.2006
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: Bernardetta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak tuhle marinádu jsio dochutil skvěle

28.09.2006 22:08:00 | G.P.

A udělal jsi dobře :-)

28.09.2006 21:30:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí