Proměny vábení

Proměny vábení

Anotace: Jsme tady jen na skok, ale děláme, jako by nám na tom opravdu záleželo - jako bychom tu měli být na vždy ...:)

...

Pramínky bez chutě
rozmotáváním
v uzlu zacuchány
Vzpomínky utaženy
lanem zapomění
dokonalých forem

Zrůdné infekce
obnošených stvůr
starých kravat
Krajty udušené
sebestiskem
sebebolů pulsních

Jen mistrná gesta
zraněných hran
zahoblovaných
A ruce vonící chlórem
by zakryl pach
kůže bezdušné
Autor Pablitofracek, 28.09.2006
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezká slova.

28.02.2007 16:38:00 | sejko_no_pi

Řekl bych, že je velká škoda, že tu máš jen ty tři kousky.

28.09.2006 22:47:00 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí