Radost

Radost

Anotace: ..jak jinak, než o emoci...

Byl krásný teplý den,
vůněmi vzduch nasycen...
Najednou jsem jí uviděla:
jemnou zář měla kolem těla,
z vláken štěstí utkaný šat,
v úžasu zůstala jsem stát.
Jak kolem zlehka procházela,
na okamžik se zastavila,
její pohled mě v srdci hřál,
božský úsměv se hmotným stal
a v jeho něžném objetí
bylo mi jako dítěti...
Když odešla, tak ještě chvíli
vnímala jsem, jak pocit sílí,
dodnes mám v sobě, co chtěl dát,
je darem Radost potkávat.
Autor Cecilka, 31.01.2005
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí