..rozhraní dvou světů..

..rozhraní dvou světů..

Anotace: ..inspiroval mne ten včerejší postřeh z tohoto prostředí..:o))

Ráda se pohybuju v mezičase..
tam někde mezi spánko-bdělostí
ráda se kochám na té kráse
všech vymyšlených hloupo-něžností..

Ráda se pohybuju na hranici..
tam někde mezi skutko-fantazií
ráda se toulám téměř snící
světy kde představy smyšleně žijí..

Ráda se pohybuju na rozhraní..
tam někde mezi reálnem a imaginací
ráda se nořím kam jen zvaní
se zvolna tajně potápí a vytrácí..
Autor šuměnka, 29.09.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já Ti ze své hrany světů,
posílám svou náruč květů,
by ukázala, že není jen sen,
na dálku přeju-měj hezký den! :-)

29.09.2006 09:18:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí