Spadnout

Spadnout

Anotace: ............

Sen spící ve mně uzavírá
Mou něhu, lásku v závratích
Sen spící ve mně otevíráš,
Mé srdce je jen zmoklý sníh

Vídám Tě v černé vůni
Omamný opar touhy
V Tvém oku srdce mé jak v tůni
A bolesti pruh táhlý, dlouhý

Já cítím se jak blázen
Jež opírá se do Tebe
Chci spadnout do neznáma
Chci spadnout do Tebe

Bortit se tak v Tvých dlaních,
Ty dlaně by však měly hřát,
Hroutit se v Tvém náručí,
Z kterého ale čiší chlad
Vnímat Tvé teplo –
Ale Ty hoříš zimou,
Vnímat nový začátek –
Však slzy smutkem hýbou

Vnímat Tvůj pohled
A Tvé lásce uhýbat
Přesto, že jsi lhostejný,
Na Tebe dál chci se dívat

Myslíš, že se změníš?
Ne, já vím, že ne,
S Tebou jsem a zůstávám,
Mou duši jiný člověk mne.

Jsi naštvaný, když jsem smutná,
Můj žal, proč Ti nechutná,
Když jsi jeho příčinou?
A´T naše city zahynou…

Chci spadnou do neznáma
A hledět do nebe
A chci být s Tebou jen
A myslet na Tebe

Potřebuji něžné kroky
Něžné dlaně svírat
Cítit touhu labutí
A kousky lásky snídat…

Toužím po Tvých dlaních,
Toužím hledět na nebe,
Toužím být s Tebou, jak dřív..
Toužím spadnout do Tebe!!!
Autor Ammazonic, 29.09.2006
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takový roztouženě smutný

29.09.2006 09:57:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí