Rambo mezi tyčkami

Rambo mezi tyčkami

Anotace: :-D

Vítr zavál a ty jsi tam stál
Vítr zavál, každý se Tě bál
Já byla sama
A Ty jsi byl sám
Když vítr zavál
Ty pevně jsi stál
Tvé tělo silné
Bylo tak vilné
Tolik touhy jsem cítila
Vášní Tě zahltila
Ty nehnutě jsi stál
Své tělo jsi mi dal

Každý se Tě bál
I já se velmi bála
A právě proto moje touha
Neúnosně plála

Každý se Tě bál,
proto jsi byl múzou mou,
proto jsi byl králem mým
a já chtěla být láskou Tvou

Každý se Tě bál,
Rambo mezi tyčkami,
Působil jsi hrozivěji
Než divoké tsunami
Autor Ammazonic, 29.09.2006
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí