Cesta

Cesta

Anotace: moe těžká cesta

V jednu chvilí,
sněhem se bořím ,
další mály ,
celá hořím.

Na moři i na poušti,
má mysl bloudí,
těch chyb co se dopuští,
vždy se nějaká vloudí.

Už se stmívá,
já půjdu dál,
tak už to bývá,
možná najdu sál.

Bude někde v nebi,
na obloze, v moři,
dojdu tam a i kdyby,
dojedem tam na svém oři.

Ať však hledám,
jak můžu,
strachy padám,
najít ji nemůžu.

Bořím se hlouběji,
do propasti padám,
citím se smutněji,
kvůli těm radám.

Udělej tohle,
potom zas tamto,
pořád jsem vedle,
ale teď mám to!

Nový cíl si dám,
snad to bude lepší,
i když teď se propadám,
možná bude vetší.

Nesmím spadnout,
ani stát,
vodou prahnout,
ani se bát.

Mnoho starostí,potíží,
co život dal,
zapomenout co me tíží,
já musím jít dál!!!
Autor allenie_eve, 29.09.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí