chladná noc

chladná noc

Anotace: vzpomínka na Kubu

Velký vůz tam mezi stromy,
a tvé ruce na mé dlani,
tmavé, modré nebe,
vnímám jenom tebe,
chladná, studená noc,
přesto tě chci hrozně moc,
cítím tvou vůni, cítím tvůj dech,
teď už tě nevídám, to je pech,
sedím tu sama, na tebe myslím,
ty se mi neozýváš, já tu smutním,
už tě nikdy neuvidím, už tě mít nebudu,
ale ze srdce tě jen tak nedostanu!
Autor allenie_eve, 29.09.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí