Odešel jsi...

Odešel jsi...

Anotace: tahle básenka je pro mého miláčka, domácího mazlíčka co o nás navěky odešel. I když máme nového. Nemohu na něj zapomenout. Nikdy nebudu Gáju mesáju milovat tolik jako Benyho....

Odešel jsi a nechal mě tady,
myslím jen na tebe a nevím si rady.

Kdo jen bude mě vítat,
když přijdu domů?
Kdo teď na tvář bude mě líbat,
a koho zeptám se na radu?

Kdo bude ležet po mém boku,
když bude mi smutno.
Byl jsi u mě tolik roků,
a teď je tu prázdno.

NAVŽDY JSI ODEŠEL!!!
Autor Luďka, 29.09.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí