Magnólie

Magnólie

Anotace: Koktejl vzpomínek a fantasie..

Jako luna
Slitá z paprsků
Růžové něhy
Svítila mřížemi
Mého vězení.

Šeptala
Zvučně tichým
Mlčením klidný
Zpěv mojí duši
Ztracené

V mlze
Osamění vlévala
Korálky radosti
Z křišťálového poháru
Štěstí

Pro osud
Odsouzené
Bezcitem pálivých
Jedů bezmoci
Skryté

V odvahu
Květy magnólie
Vyléčí odlitkem
Z olověného chladu
A bolest shoří.
Autor Anima de Vries, 29.09.2006
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná bych to trošku odlehčil. zjemnil.

30.09.2006 09:36:00 | brooklyn

Nápadů mám spoustu. A časem je zpracuju.

29.09.2006 21:22:00 | Anima de Vries

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí