Jediná cesta zpátky

Jediná cesta zpátky

Anotace: O tom, jak je křehká nevinnost mládí.....jak sndno se dá ztratit...

Jediná cesta zpátky
jediná, jediná....
Život zdá se příliš krátký,
jedno končí,
druhé začíná....

Jediná cesta zpátky,
jediná, jediná....
snad projít hvězdnými vrátky
až tam,
kde to první začíná...

Jediná cesta zpátky,
je nevinná, jediná....
poseta růžovými plátky,
co spadají ti do klína...

Jediná cesta zpátky,
jako kapka od vína,
stekla ti v pravdě
do rajské zahrádky,
zbarvila se od vína
a ty nemůžeš čas vrátit zpátky,
už nejsi nevinná...
(ne jediná)
Autor Jasmin de Paris, 31.01.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí