vzkaz pro tebe

vzkaz pro tebe

Anotace: nedokáži ji přesně identifikovat:), můj pocit když jsem se zamyslela nad jistým člověkem...

Tajně se dívám do neznáma.
Tajně přeskakuji propast mezi náma.
Otevřeně oblékám si skeptický plášť.
Otevřeně kamarádím s babiznou jménem Zášť.

To kůli tobě, kůli tvému hlasu,
co na mě křičí z povzdálí.
Kůli ostudnému pásu,
do kterého mě tvůj posměch zahalí.
Autor Mag Dí, 31.01.2005
Přečteno 866x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí