Seš tak hodnej

Seš tak hodnej

Anotace: je to jen blbinka, která mě napadla cestou z kina po zhlédnutí filmu Kráska v nesnázích : )

Stál vedle mě
s jistotou
jak maják, co tříští příboj na neškodný vlnky.
Dotýkal se mě
soucitně
jak by voněl k uvadající kytce.
Hladil mě po vlasech
samozřejmě
jak holky po zklamaným poprvé.
Pil z mýho klína
dychtivě
jak já piju víno s Colou.
Díval se na mě
vážně
jakoby ho mámin popel pálil ve vočích.
Mluvil se mnou
upřímně
jako bych neřekla „Spala jsem s tim druhym.“
A dal mi facku
jen tak
když jsem řekla „Ty seš tak hodnej…“
Autor Tinwen, 01.10.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí