Pařížanka

Pařížanka

Anotace: Psáno v Paříži na jaře 2003...

Jde ulicí a vůně parfému
objímá ji jak paže milence
Ještě jí v žilách taje těžké víno a
v uších zní slova „je t’aime, je t’aime“

Ten klapot podpadků je krásnější
než hudba klasiků a sukně úzká
blůzka rozevlátá ta dává znát že
krásy má víc než Venus de Milo

Kam kráčíš hrdá pařížanko?
tvé rty se ještě chvějí vzrušením
na útlých dlaních rosa milování
bohatství vlasů zamčené v pevný uzel...

... a myšlenky máš rozevláté

Snad máš moc naspěch
v malebné Paříži
na bedrech touhu v srdci žízeň a
vznešenost Slunce po kterém
stále ruce vzpínáme

Jsi krásná

znám tě

také jsem tě měl ...
Autor Hannazka, 02.10.2006
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak to telepatie :o)

10.12.2008 15:55:00 | Noc17

Joj, mám čerstvé letní zážitky z toho města! :-)

02.10.2006 19:01:00 | Levandule

Psáno na Žizkově, podzim 2006 - Paráda.

02.10.2006 15:32:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí