Zmatek

Zmatek

Anotace: tomovi....mno nevim no....mozna nekde prehnany no...ale rymovat se to musi ;)

To je zmatek, co myslet si mám?
Musím tě vidět přijď už k nám,
vysvětli mi co to bylo,
co cítíš a co tě ovlivnilo,
proč si to udělal a proč já,
jestli to vydrží ať to něco dá,
bůh to vidí, bůh to ví,
bůh nám i rád poradí,
však to hlavní leží v nás,
je to na nás, hlavně, a zas,
doufám že to půjde dál,
že sis se mnou jen nehrál,
pokud ano neměl si psát,
a naděje mi tak dát,
brala bych to jako nic,
pouhý flirt a nic víc,
tak mi řekni jak to bude,
jestli nám to spolu půjde,
nebo to snad zkončíme?
DOUFÁM ŽE TO ZKUSÍME!!!
Autor allenie_eve, 02.10.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí