Náruč doby

Náruč doby

Anotace: Je na světě ještě něco co nám páni z řad politických nevzali či nezdražily. Doba je zlá.Doba v náručí politickjých snámi neustále vláčí.Jen ty vlastnosti čisté v životě nás dokaží držet nad vodou.

Skví zraky našich předků,
srdce rytíře v náručí lepších zítřků.
Tasí meč,leč hanby se bojí,
sám před masou zloby stojí.

Meč jeho zlobou řve,
mladý rytíř se zlem se rve.
Rytíř udatna boje neznaje
za čest slávy své se bije.

Bitva za čest drtila svou silou,
svým šarmem páchnoucím pýchou.
Bitva za dnešní dobu,
bitva pro nezvratnou zlobu.

Politika lidmi vláčí,
mraky černají,děti hladem pláčí.
Muži naši vládní nic nám nedají
každý touží po změně potají.

Změna v šatu bílem se k nám nechystá,
zástupy mužů v černém vítají Mephista.
Slova známá jak píseň ohraná.
Vítejte v naší moci,
nevystupovat z vlaku života,naše moc je věčná.
Autor Carlos, 02.10.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, není to zrovna můj šálek kávy a taky to není to, co bys psal vždycky. Vidím ovšem, že Tě politická situace opravdu křísla. Každopádně je to lepší než sprostě nadávat, ach ty můj mladý Havlíčku Borovský...

14.11.2006 16:38:00 | Jituli

Tak to se ti tedy povedlo.. souhlasím s tebou..moc pěkné.. Blanka

02.10.2006 20:10:00 | Blanka~14

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí