Zámek

Zámek

Anotace: ...prohlížela jsem si kouzelné obrázky zámků..a jeden mi připomenul dávno zapomenutý sen...nebo pohádku?... :-)))

...sen se mi zdá...
zámek, zahrada růžová,
udatný rytíř - toulavý,
zámecká krásná paní,
ruku v ruce se vodí,
lásku na obdiv dávají,
ve světě minulosti žijí,
co tak špatného spáchali,
že osud je rozdělí,
lásku svou prodali,
za majetek, mincí pár,
přišel citů zmar,
srdce, rudé růže,
ani Bůh jim nepomůže,
bledá kráska chřadne,
oči do dálky přikované,
pláčem a steskem trápí se,
květ života zvadne,
tulák bloudí zemí,
myslí stále na svou paní,
do boje najímat se dá,
životem pohrdá,
touží po ráně milosrdné,
by ve smrti našel,
lásku a srdce paní své.
...možná, jednou
v budoucím světa prostoru,
vykoupeni,
zestárnou štastni spolu.
Autor isisleo, 02.10.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...živé sny to já rád :)))) ...

03.10.2006 06:57:00 | WhiteSkull

Jasně,je to on...bylo to zvláštní..a dost živé..

02.10.2006 21:09:00 | isisleo

Tak to je ten sen o Sychrovu. :)

02.10.2006 20:51:00 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí