Pouto

Pouto

Anotace: Smrt ne vždy zabíjí

Tělo bez duše,
duše bez těla,
tak kde jsi byl Bože,
když ta duše z těla vzletěla ?

Tělo hledající svou duši,
duše hledající své tělo,
a Bůh stále nic netuší,
nevidí či snad se mu nechtělo.

Sami se ti dva najdou jen stěží,
až smrt je znovu spojí,
a tak k ní s radostí běží,
vůbec se jí nebojí.

Člověk zemřít může, avšak láska v něm NE!
Bůh zemřít nemůže, avšak lásku nezná.
Smrt láskou zabíjí a přitom svou zbraň nikdy nepoznala.
Tak kdo z nich je na tom lépe?
Autor Wooh, 01.02.2005
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí