Lidi jako zvířata

Lidi jako zvířata

Anotace: život dnešní společnosti

Lidi jako ovcí stádo,
které seno žere rádo,
chodí světem, tam i sem,
vždy však rovnou za nosem.

Jedni pilní jako včelka
pracují již od pondělka.
Jiní zas jak fretka čilí,
od úterka v práci šílí.

Ve středu jak prase lesní
nad papíry řvou a běsní.
A ve čtvrtek jako lev
z dlaní a čel potí krev.

V pátek to jsou jako supi,
z práce rovnou na chalupy.
U soboty nikdo neví,
jake zvíře se v nich zjeví.

A v neděli jako šneci,
zpátky domů a spát přeci.
Aby ráno (zas jak včelka)
blbli v práci od pondělka.
Autor lu.k, 02.10.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bezva nápad,hezká

02.10.2006 23:43:00 | adinka

Je boží, prostě :-)

02.10.2006 22:02:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí