není mu do radosti "........

není mu do radosti "........

Anotace: jo kdyby

smysl ,smysl děníí........."není mu do radosti "........

¨

čkání a práce spojuje nás
práce a čekání slibuje nám

překvapení krás
putuje knám s nelibosti

nelíbí se to už nikomu
řítí se to k nám a ke všemu

jen se tak posadit
a počkat
jen si tak bdít a sečkat

nevím kolik času mám
nevím kolik ho rozdám

ale.....
sem tady leč vyčkám

¨
jsem strom kterého chcou pokácet
nikomu nerozumím
v tenhle život v tom se plácat

plakat

jsem v uvrhnutí
¨hloupým pírkem ke strhnutí

proto tady jsme aby ...aby jsme si mohli možná jen postěžovat
život je jen o tom a by jmse o tom mohli uvažovat
je o přátelství ,lásce,pokoře,a tvrdé realitě
ale
ale
ale přesto chci tě... tak to je muj život ..hledám tě
najdu tě a já to víím
Autor stella, 03.10.2006
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle ne. Jediné slovo, které mne napadá je... Ale radši ne. Jako vylití srdíčka, pocitů, budiž, ale s poezií to podle mě nemá nic společného. Promiň.

03.10.2006 16:08:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí