Schizofrenní rozhovor

Schizofrenní rozhovor

Anotace: ,?

Sluneční ledy v noční ulici tiše tají,
s dámou v minisukni jen tak čekajíc.
Něco si povídají,netuším o čem.
Jak už to u dam bývá,
jistě si veršovala
možná o slunci které vídala jen na plátnech kin,
možná o moři o kterém slyšela,že je slané.
Cítil jsem pach ryb.
Kdosi zašeptal ta nesmyslná slova.
A já rozpoznal,že je to ona,
štětka mluvící sama k sobě,
moc se milovala.
Přišel jsem k ní,
chtěla se bavit o dobru a zlu,
o teplu a chladu.
Chtěla znát,kde zůstane srdce,
když není prý ho komu dát.
Zůstala sama se svými ledy.
Odešel jsem,
já se s ní o hovadinách bavit nechtěl.
Autor Lipschowski, 03.10.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

reality poem.pojem ktery se ti stane reklamou,kdyz zustanes takovy jako jsi prave ted v tomhle momentu..

05.10.2006 11:19:00 | fiXXXer

Obdivuhodný sarkasmus, ale velmi pěkně zpracovaný. Je to bohužel realitou...

03.10.2006 22:09:00 | Bojador

Konečně něco z reality života.Má to hlavu a patu.Už se teším na něco nového!

03.10.2006 21:13:00 | falbala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí